Klootzakken

PLOT

Daniël en Rob hebben na de middelbare school een tussenjaar genomen dat nu al zes jaar duurt. Hun levens staan in het teken van slechte baantjes, feestjes en rondhangen met z’n tweeën. Maar dan besluit Daniël dat hij meer uit zijn leven wil halen. Vandaag is de dag, vanaf nu is het tijd om echt volwassen te worden. Daniël solliciteert voor een nieuwe baan, maar heeft ook een pijnlijke ontmoeting met zijn ex-vriendin en bezoekt later die dag de bruiloft van een vriend die al gaat trouwen. Hij ondervindt de hele dag vooral tegenslag op zijn zoektocht naar wat hij wil doen met zijn leven. Want wat hij nou echt wil doen, dat weet hij nog niet.

DE FILM

“Klootzakken” is een film over volwassenwording, vriendschap en wat je nou echt wil doen met je leven. Het zijn thema’s die voor veel jongvolwassenen centraal staan als ze ouder worden. Het verhaal wordt luchtig verteld in een vermakelijke film die vol zit met grappige (en pijnlijke) momenten.

Met deze korte film studeren Maarten Maris (regie & scenario), Levien Priem (DoP), Roland de Jonge (editor) en Rik Vaessen (grading) dit jaar af als filmmakers aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Daarnaast zijn er ook crewleden van buiten de opleiding die helpen dit project te realiseren.

© 2018 Klootzakken de film
Website gebouwd door
studiovector